Kedves Gólyák, leendő elsőéves hallgató!

Sok szeretettel köszöntelek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának Gólyatáborral kapcsolatos oldalán. Mint minden felsőoktatási intézményben, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is arra törekszünk, hogy a hallgatók számára a leggyorsabb, legmegbízhatóbb úton juttassuk el azokat az információkat, amelyek tanulmányaikhoz, az ügyintézéshez vagy akár a közösségi élethez szükségesek. Ezen cél megvalósítását szolgálja jelen oldal is.

Először is ezúton gratulálok Nektek a sikeres felvételihez. Ezen felsőoktatási intézmény választásával olyan, az életetek szempontjából meghatározó célokat tűztetek ki magatok elé, melyek elismerésre és tiszteletre méltóak.

Viszont a szeptemberi tanévkezdés előtt, engedjétek meg, hogy egy életre szóló, felejthetetlen és napokon át tartó programsorozatot ajánljak megtisztelő figyelmetekbe. Egyetemünk első közös Gólyatábora remek lehetőséget teremt arra, hogy megismerd leendő évfolyamtársaidat, találkozhass felsőbb évesekkel és egy-egy előadás alkalmával kiváló oktatóinkkal, akik mindannyian hasznos tanácsokkal láthatnak el a jövőre nézve. Megkaphatod az első iránymutatásokat ahhoz, hogy eligazodj az egyetemi élet útvesztőiben.

Ám a gólyatábor -mint köztudott- nem csak az egyetemi életre való felkészítésről szól, hanem a szórakozásról és a múlhatatlan, örök élmények szerzéséről, barátságok és szerelmek szövődéséről. Izgalmas programokkal és a jó hangulatot megalapozó fellépőkkel várunk Téged idén, immár Siófokon. Mint az elmúlt három év gólyatáborait is átélt hallgató, csak biztatni tudok mindenkit a részvételre.

Addig is további kellemes nyarat kívánok mindenkinek; találkozzunk a gólyatáborban!