2017/2018-as tanévi freemover mobilitás

A Campus Mundi programon belül a hallgatók már freemover mobilitásra is pályázhatnak, tehát külföldi részképzésre a küldő intézmény kapcsolatrendszerén kívül, saját maguk is kereshetnek fogadó egyetemet.

A www.scholarship.hu pályázati felületen január közepén megnyílt a „Campus Mundi részképzés – freemover” pályázati folyamat, így az érintett hallgatók mostantól tudnak pályázatot kezdeményezni.

 

A jelenlegi pályázati fordulóban a 2017/2018. tanév tavaszi félévére lehet pályázatot benyújtani, a felület 2018. március 30-ig lesz nyitva. A pályázati felhívás elérhető itt, a pályázati dokumentumok pedig itt.

 

Néhány fontos információ a freemover pályázattípussal kapcsolatban:

·         A pályázati feltételek és a bírálati szempontrendszer azonos a normál részképzés pályázattal (a külföldi tanulmányok beszámítása tehát ez esetben is alapfeltétel), a kötelező mellékletek köre bővül a fogadó egyetem által aláírt fogadó nyilatkozattal.

·         A freemover pályázatok formai értékelését és szakmai bírálatát a Tempus Közalapítvány kollégái végzik.

·         A küldő intézmény a szaktanári ajánlás és intézményi jóváhagyás aláírásával nyilatkozik a hallgató támogatásáról vagy nem támogatásáról. 

 

 

educatio_tv20119.docx
Word letöltése
Szenátusi határozatok tárgya
Excel letöltése
1-2018-01-18-fizetesi-konnyites-elbiralasarol-gyozo-molnar-arpad.pdf
PDF letöltése